Over ons

Axell Group levert meerwaarde

Met een unieke combinatie van logistieke en financiële dienstverlening hebben we een sterke basis in Nederland en Polen. Zo stellen we het beste dienstverleningspakket samen aan opdrachtgevers in de logistiek, techniek en productie. Als volwaardig partner denken we ook inhoudelijk mee.

Hierin onderscheidt onze werkwijze zich van de rest. Niet om anders te zijn, maar omdat we erin geloven.

In de rol van logistiek specialist dragen we concrete oplossingen aan om ambities en groei van onze opdrachtgevers te realiseren. We zijn echter veel meer dan alleen logistiek dienstverlener of financieel specialist.

Met totaaloplossingen nemen we alle zorg van onze opdrachtgevers uit handen. Eén ding is daarbij essentieel: we ondernemen succesvol met, door en voor mensen.

Onze kernwaarden

 

Menselijk

Wij respecteren elke
medewerker, klant en leverancier

 

Transparant

Wij zijn eerlijk

 

Daadkrachtig

Wij zijn pro-actief

 

Oplossend

Wij tonen expertise

 

Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen


Missie
Samen met onze klanten streven we er constant naar om waarden in productie en logistiek te implementeren, waardoor de basis wordt gelegd voor verdere ontwikkeling in de gebieden waarin we gespecialiseerd zijn.

Visie
Als specialist in Nederland en Polen bieden wij de meest creatieve en flexibele oplossingen die de processen van onze klanten ondersteunen.

Axell Logistics en Axell Financial Services vormen de twee-ledige kern van ons bedrijf, met activiteiten in Nederland en Polen. 

Lees meer hierover

 

Historie Axell Group

Ons familiebedrijf Axell, voorheen Timmermans Transport is in 1933 in Nederland opgericht en in 1997 uitgebreid naar Polen. En we timmeren nog steeds aan de weg. De organisatie is in bijna 90 jaar tijd behoorlijk gegroeid van opslag op maat in onze warehouses tot uitzendbureaus. Vandaag de dag telt Axell Group 9 locaties in Nederland en Polen,  hebben we dagelijks 125 vrachtwagens op de weg en beschikken we over circa  150.000m2 opslagcapaciteit.

MVO

Axell Group onderscheidt zich door voortdurend te streven naar klanttevredenheid op een veilige, milieubewuste en efficiënte wijze met inzet van professionele en enthousiaste mensen die beseffen dat dit alléén kan als ze zich samen steeds blijven verbeteren en hiervoor verantwoordelijkheid nemen.

Als familiebedrijf hebben we een langetermijnvisie en willen we toekomstbestendig zijn. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus.

Zo rijdt vanaf medio 2021 een deel van onze vloot op fossielvrije brandstof, HVO100.

Lees meer over hierover

 

©2022 Axell Group, all rights reserverd

©2022 Axell Group, all rights reserverd