Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Axell Group vindt het daarom belangrijk dat deze waarden in de gehele organisatie worden geborgd. 

Ondernemen is uitdagingen overwinnen – Henriëtte Timmermans, Eigenaar Axell Group

“We hebben door de jaren heen inderdaad alles wel zo’n beetje meegemaakt” , aldus Henriëtte Timmermans. De grootste beproeving in de historie van het familiebedrijf is echter zonder twijfel het overlijden in 2004 van de toenmalige directeur­/eigenaar Jan Timmermans.

Hierdoor kwam de leiding plotsklaps in handen van zijn echtgenote Henriëtte. “Gelukkig was ik al jarenlang bij het bedrijf betrokken, dus ik wist wel zo’n beetje hoe het reilde en zeilde. Door hard te werken en met creativiteit, flexibiliteit, vertrouwen in elkaar en steun aan elkaar hebben we al deze stormen – en meer – weten te doorstaan.”

Kernwaarden zeggen wie je bent en waar je voor staat

“De meeste familiebedrijven hechten net zoals wij sterk aan kernwaarden en dat begrijp ik heel goed. Zelf communiceren we onze kernwaarden – menselijk, transparant, daadkrachtig, oplossend en ondernemend – namelijk ook heel duidelijk, zodat voor zakenpartners en medewerkers direct duidelijk is wat ze van ons mogen verwachten. 

Ik vind onze kernwaarden bovendien heel goed bij onze organisatie passen: we gaan graag het gesprek aan, staan open voor suggesties, doen wat we beloven en zorgen goed voor onze medewerkers. Als platte organisatie kunnen we bovendien snel schakelen en slagvaardig besluiten nemen. En dat we ondernemend zijn, hebben we de afgelopen 90 jaar wel bewezen.”

Onze kernwaarden

 

Menselijk

Wij respecteren elke
medewerker, klant en leverancier

 

Transparant

Wij zijn eerlijk

 

Daadkrachtig

Wij zijn pro-actief

 

Oplossend

Wij tonen expertise

 

Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

Menselijk  
Met, door en voor mensen kunnen we succesvol ondernemen. Bij Axell Group gaan we met elkaar in gesprek en staan we open voor suggesties: van onze medewerkers, klanten en leveranciers. Onze mensen krijgen verantwoordelijkheid om te ondernemen en we spreken elkaar aan op gemaakte afspraken.  

Oplossend 
Sinds 1933 denken wij van A naar B. Hoe ingrijpend de markt de afgelopen eeuw ook veranderde, ons familiebedrijf verkende nieuwe paden en paste zich altijd aan. Want als de wereld om je heen verandert, moet je flexibel en innovatief zijn. De meest effectieve oplossingen liggen niet altijd voor de hand.  

Transparant 
Duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een goede relatie. Door verwachtingen uit te spreken en vertrouwen in elkaar te tonen, halen we het beste uit elkaar. We beloven alleen dingen die we waar kunnen maken.  

Daadkrachtig 
Als platte organisatie beschikken we over de kracht om snel en toch gefundeerd beslissingen te nemen. Is een oplossing logisch, dan gaan we er gewoon voor. We werken hard, zijn altijd kritisch en positief. Dat maak ons slagvaardig en doelgericht.  

Ondernemend 
Al bijna 90 jaar ondernemen we buiten onze eigen kaders. Om diensten, mensen en kennis op de beste manier in te zetten. Door creatief te zijn, lef te tonen en door te zetten, gaan we zonder schroom de grootste uitdagingen aan. Samen met onze opdrachtgevers denken we steeds een stap vooruit. 
 

©2022 Axell Group, all rights reserverd

©2022 Axell Group, all rights reserverd