Stage lopen

Als maatschappelijk betrokken organisatie hecht Axell Group veel waarde aan het investeren in jong en gedreven talent. Vanuit deze visie hebben we regelmatig mogelijkheden voor stagiaires op de diverse afdelingen binnen ons bedrijf. 

Stage lopen bij Axell = stage lopen ...

in een prettige werkomgeving
Ons Brabants familiebedrijf staat al 90 jaar centraal voor een prettige werkomgeving waar iedere wernemer telt. Wij geloven in de ontwikkeling van jonge mensen en bieden daarom graag de juiste individuele begeleiding aan.

met garantie voor een kwalitatieve stage
Krijg de kans om jouw opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Onze enthousiaste professionals staan voor je klaar om je alles te leren. Zo maken we er samen een zinvolle stage van.

met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Door de grote diversiteit aan functies binnen Axell heb je bij ons echt de kans om erachter te komen wat je leuk vindt. Wij helpen je dan ook graag om het meeste uit je stage te halen en daarmee het beste uit jezelf. 

Hieronder vind je een overzicht van onze stages

 

Zit er een geschikte stagemogelijkheid voor jou bij? Reageer dan snel. Zo niet, stuur dan een open sollicitatie voor de stage mogelijkheden bij Axell. 

Onze kernwaarden

 

Menselijk

Wij respecteren elke
medewerker, klant en leverancier

 

Transparant

Wij zijn eerlijk

 

Daadkrachtig

Wij zijn pro-actief

 

Oplossend

Wij tonen expertise

 

Ondernemend

Wij zijn alert en zien kansen

©2022 Axell Group, all rights reserverd

©2022 Axell Group, all rights reserverd